Webinars

Webinars Nunspeet Energie in samenwerking met Atlas Power

Met zonnepanelen wekt u zelf groene stroom op, maar hoe werkt het nu precies? Waar moet u als dak eigenaar rekening mee houden? Is mijn dak wel geschikt? En niet geheel onbelangrijk; wat is het geschatte rendement?

Dit zijn slechts een paar vragen die veelal spelen bij het onderzoeken naar de mogelijkheden voor het opwekken van zonne-energie.  

Waar we voorheen informatieavonden organiseerden in de 4 dorpskernen van onze gemeente, kiezen we dit keer voor een andere aanpak. Gezien de huidige richtlijnen rondom COVID verwachten we op korte termijn geen bijeenkomsten te kunnen organiseren op locatie, daarop heeft het bestuur van Nunspeet Energie een 4-tal Webinars georganiseerd.

De Webinars zijn vrij toegankelijk, u kunt zich hiervoor aanmelden onderaan deze pagina. Daarbij maakt u een keus welke datum u het Webinar wilt bijwonen.

Na aanmelding ontvangt u een e-mail met daarin de bevestiging en enkele dagen voor het Webinar sturen wij u de digitale uitnodiging toe. Het betreft een interactieve Webinar waarin er informatie wordt verstrekt over de installateur Atlas Power en waarna er tijd is voor het stellen van vragen.

Data Webinar: